Takk for all støtte

Av Simen Mørdre - 19.jun.2007 @ 08:27 - Kommentér
Hei alle sammen

Nå er jeg vel tilbake fra Nepal og Mount Everest, fortsatt noen kilo lettere og mange opplevelser rikere.

Da det var teknologisk mulig, leste jeg alle hyggelige meldinger og hilsener som dere la inn på bloggen min. Jeg fikk dessverre ikke mulighet til å fortløpende svare på alle meldingene som kom inn, men støtten jeg fikk gav meg energi på veien.

Denne ekspedisjonen er noe av det tøffeste jeg har vært med på; fjellet var større enn jeg hadde forestilt meg! Det var derfor utrolig gøy å få meldinger fra så mange hold; veldige flinke klatrekollegaer, venner, nær familie, fettere og kusiner, kollegaer, andre næringslivsledere, osv.

Det var fint å komme tilbake til familien og på jobb, og ekstra gøy med tanke på at Acta har gjort det bra i det siste. Nå venter nye utfordringer både profesjonelt og privat. Acta søker stadig å levere bedre resultat for kundene, og jeg har begynt å drømme om K2.

Ha en fin sommer, alle sammen!

Simen Mørdre

Simen Mørdre er administrerende direktør i Acta Holding. Han er født i 1965, og er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, der han ble uteksaminert i 1989. Han startet sin karriere i Orklas Merkevaredivisjon hvor han først arbeidet som Brand Manager i Helly Hansen, deretter som markedssjef i Stabburet og til slutt som markedsdirektør i Bakers. Han har også fått faglig påfyll på Orklas merkevareskole. Etter dette arbeidet han som markedsdirektør i Skeidar i to år før han ble tilsatt som sjef for DnB og Postbanken på Østlandet. I DnB fikk han siden ansvar for divisjonen som har ansvar for de velstående kundene. Det siste året før Mørdre kom til Acta arbeidet han som Partner i konsulentselskapet Korn/Ferry International.

juni 2007
ma ti on to fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
             
hits