Snart begynner toppturen

Av Simen Mørdre - 14.mai.2007 @ 09:49
Nå er vi tilbake i Advanced Base Camp på 6.400 meter over havet og venter på godt vær.

Akkurat nå raser det sterk vind i høyden. I tillegg er det snøfall på over 1 fot så det er vanskelig å prøve på noe.

Toppen før 17. mai
Slik det ser ut, går vi opp til Leir 1 på 7.000 meter 12. eller 13.mai. Deretter går ferden videre til leir 2 på 7.800 m, leir 3 på 8.300 meter og et sannsynlig toppforsøk 16.mai.

image8

Alt står bra til. Helsa har vært god og akklimatiseringen går etter planen. Mange sliter og kommer kanskje aldri opp. Verden er urettferdig der noen klarer seg bra, mens andre hele tiden må bakke.

Savner hverdagen
Vi er liten og kompakt gruppe som jeg tror skal klare seg bra der oppe.

I mellomtiden er det mye venting, og da er det ikke fritt for at tankene av og til går hjemover. Det er egentlig ok at man virkelig savner hverdagen noen ganger.


Kommentarer:
Postet av: John-Arne Nyland

Lyke til Simen !
Jeg er jo en smule tilfreds med at jeg var bedre enn deg i faget "Idrett og skyting" i 1983-1984 :-D

15.mai.2007 @ 07:13
Postet av: Eskild Stenhaug

Stå på Simen! Dette klarer du bra! Hvis det er noen som har mental og fysisk styrke til å dra dette i land så er det deg. Tvi Tvi med toppstøtet!

15.mai.2007 @ 22:22

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5439157

Simen Mørdre

Simen Mørdre er administrerende direktør i Acta Holding. Han er født i 1965, og er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, der han ble uteksaminert i 1989. Han startet sin karriere i Orklas Merkevaredivisjon hvor han først arbeidet som Brand Manager i Helly Hansen, deretter som markedssjef i Stabburet og til slutt som markedsdirektør i Bakers. Han har også fått faglig påfyll på Orklas merkevareskole. Etter dette arbeidet han som markedsdirektør i Skeidar i to år før han ble tilsatt som sjef for DnB og Postbanken på Østlandet. I DnB fikk han siden ansvar for divisjonen som har ansvar for de velstående kundene. Det siste året før Mørdre kom til Acta arbeidet han som Partner i konsulentselskapet Korn/Ferry International.

hits