Venter på været

Av Simen Mørdre - 07.mai.2007 @ 12:24
Etter å ha overnattet på 7500 meter er det lett å være her nede på Base Camp. Nå kan vi jogge rundt uten problemer. Min gruppe er spredd utover fjellet. De som ble høydesyke i begynnelsen av turen prøver nå å gå opp til Advanced Base Camp - og lenger opp - for å venne seg til høyden, slik vi har gjort.

Men nå er været dårligere, og det har snødd en del.

Må amputere
En franskmann og jeg sitter pakket og klare med blodet fullt av oksygen. Vi venter på at været skal bli bra nok til å starte oppstigningen til toppen. Værvarselet får vi fra Sveits.

image7
MMS-foto: Simen Mørdre

Det er kalt på toppen. Cirka 30 minusgrader. Det kom nylig et par kazakhstanere ned fra toppen med stygge forfrysninger. De må trolig amputere.

Hemmlighetskremmeri
I går spiste vi lunsj hos den store kinesiske gruppen som skal opp med den olympiske ilden. De er veldig hemmelighetsfulle.

De sier de venter på en dato for når de kan gå opp. Datoen bestemmer den kinesiske regjeringen. Hvilken dato, og hvorfor nettopp den datoen velges, ville de ikke si noe om.

Men det er jo galskap.

Det er først og fremst været som bør avgjøre når man skal gå opp.

Kommentarer:
Postet av: Randi Skaug

Gratulerer og velkommen i klubben! jeg lover deg at dette glemmer du aldri :-)
Vennlig hilsen Randi Skaug

22.mai.2007 @ 14:12
URL: http://www.randiskaug.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5432816

Simen Mørdre

Simen Mørdre er administrerende direktør i Acta Holding. Han er født i 1965, og er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, der han ble uteksaminert i 1989. Han startet sin karriere i Orklas Merkevaredivisjon hvor han først arbeidet som Brand Manager i Helly Hansen, deretter som markedssjef i Stabburet og til slutt som markedsdirektør i Bakers. Han har også fått faglig påfyll på Orklas merkevareskole. Etter dette arbeidet han som markedsdirektør i Skeidar i to år før han ble tilsatt som sjef for DnB og Postbanken på Østlandet. I DnB fikk han siden ansvar for divisjonen som har ansvar for de velstående kundene. Det siste året før Mørdre kom til Acta arbeidet han som Partner i konsulentselskapet Korn/Ferry International.

hits