I fin form på 7000 moh

Av Simen Mørdre - 30.apr.2007 @ 09:19
En liten oppdatering fra Himalaya.

Mange blir forresten syke av høyden og må ned for å hvile, men for min del følger jeg planen. Er ydmyk på at ting kan snu seg fort.

Overnattet på 7000 meter
Har nå vært oppe på 7000 meter over havet sammen med de to andre som henger med. Overnattet der oppe. Det gikk fint, men en god blanding av søvn og vake ble det.

Kombinasjonen av minus 20 grader og tynn luft gjør at du ikke sover optimalt.

Venter på været
Neste steg er om 2-3 dager. Da går vi først opp til 7000 meter igjen, overnatter for så å prøve oss opp mot 7500. Går det bra, overnatter vi på 7500 meter for dagen etter å gå ned til Advanced Base Camp.

Deretter går vi helt ned til Base Camp for å hvile litt og deretter venter vi faktisk bare på gode værmeldinger for et toppforsøk. Litt rart at vi allerede er der.

Rapporterer mer når jeg er tilbake fra neste tur.

LES OGSÅ:

Avansert på 6400 meter
Blir testet til topps
Høydesyk i Himalaya
På vei til basecamp
Direkte fra Himalaya


Kommentarer:
Postet av: Torstein Hanssen

Hei Simen !
Har lest siste nytt fra deg,må bare si at du imponerer meg stort.Men alikavel vær forsiktig på turen opp og ned-vi trenger deg tilbake her i Oslo,Acta går så det griner nå,Du har en dyktig stab her i Oslo.Hilsen Torstein Hanssen.

30.apr.2007 @ 13:44
Postet av: Nasir

Dette høres helt (van-)vittig..

Du får uansett ha med deg all lykke i ferden samtidig i håp at alle oppe hos deg blir ivaretatt.

NDI Stavanger

01.mai.2007 @ 02:47

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5426030

Simen Mørdre

Simen Mørdre er administrerende direktør i Acta Holding. Han er født i 1965, og er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, der han ble uteksaminert i 1989. Han startet sin karriere i Orklas Merkevaredivisjon hvor han først arbeidet som Brand Manager i Helly Hansen, deretter som markedssjef i Stabburet og til slutt som markedsdirektør i Bakers. Han har også fått faglig påfyll på Orklas merkevareskole. Etter dette arbeidet han som markedsdirektør i Skeidar i to år før han ble tilsatt som sjef for DnB og Postbanken på Østlandet. I DnB fikk han siden ansvar for divisjonen som har ansvar for de velstående kundene. Det siste året før Mørdre kom til Acta arbeidet han som Partner i konsulentselskapet Korn/Ferry International.

hits