Høydesyk i Himalaya

Av Simen Mørdre - 17.apr.2007 @ 14:03

En liten rapport fra Himalaya.

Akklimatiserer bra med turer opp til 5800 meter. Formen er god. Det er mye venting. Vi må bli her en stund for å gi kroppen tid til å produsere røde blodlegemer.

To med høydesyke
To personer i gruppen har fått høydesyke og må ned midlertidig. Går selv mot Leir 1 på 6400 meter 20. april.

image3
MMS-foto: Simen Mørdre.

OL-ild til topps?
Det er en kinesisk gruppe på 70 personer her. De skal teste muligheten for å bringe den olympiske ilden opp til toppen av Mount Everest. Dersom det går, skal ilden tennes der oppe under OL i Peking neste år.

På grunn av kineserne er det bedre mobilforhold her enn normalt. Det er mulig å ringe på dagtid. Men mailen er det stor kamp om.

Jeg sender et MMS-bilde fra mobilen.


image4

MMS-foto: Simen Mørdre

LES OGSÅ:
På vei til basecamp
Direkte fra Himalaya


Kommentarer:
Postet av: Ulrikke

Dette ser slitsomt ut! Hvor lenge har du trent for å klare å klatre helt opp? Håper vi få se flere bilder.

17.apr.2007 @ 17:37

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5414990

Simen Mørdre

Simen Mørdre er administrerende direktør i Acta Holding. Han er født i 1965, og er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, der han ble uteksaminert i 1989. Han startet sin karriere i Orklas Merkevaredivisjon hvor han først arbeidet som Brand Manager i Helly Hansen, deretter som markedssjef i Stabburet og til slutt som markedsdirektør i Bakers. Han har også fått faglig påfyll på Orklas merkevareskole. Etter dette arbeidet han som markedsdirektør i Skeidar i to år før han ble tilsatt som sjef for DnB og Postbanken på Østlandet. I DnB fikk han siden ansvar for divisjonen som har ansvar for de velstående kundene. Det siste året før Mørdre kom til Acta arbeidet han som Partner i konsulentselskapet Korn/Ferry International.

hits