Direkte fra Himalaya

Av Simen Mørdre - 12.apr.2007 @ 13:32
Acta-sjef Simen Mørdre er på vei opp til verdens høyeste fjell. Klatringen til topps av Mount Everest kan du følge her på NA24-bloggen.

LES MER: Acta-sjefen klatrer til topps

4. april reiste han til Nepal med mål om å nå toppen av verdens høyeste fjell, Mount Everest. Han har tatt to måneders permisjon for å bestige fjellet. Investeringsdirektør Geir Inge Solberg tar over sjefrollen mens Mørdre er på fjelltur.

Mørdre skal bestige nordsiden av det enorme fjellet sammen med et sveitsisk lag. Neste år skal han bestige K2, som er verdens nest høyeste fjell.

- Jeg er spent på turen, siden jeg har blitt i dårlig form etter at jeg begynte i Acta, sier han og ler i det NA24 møter fjellmannen på en kafé i Oslo.

Mørdre har tidligere besteget nabofjellet til K2, Gasher Brom II i Pakistan.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5374772

Simen Mørdre

Simen Mørdre er administrerende direktør i Acta Holding. Han er født i 1965, og er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, der han ble uteksaminert i 1989. Han startet sin karriere i Orklas Merkevaredivisjon hvor han først arbeidet som Brand Manager i Helly Hansen, deretter som markedssjef i Stabburet og til slutt som markedsdirektør i Bakers. Han har også fått faglig påfyll på Orklas merkevareskole. Etter dette arbeidet han som markedsdirektør i Skeidar i to år før han ble tilsatt som sjef for DnB og Postbanken på Østlandet. I DnB fikk han siden ansvar for divisjonen som har ansvar for de velstående kundene. Det siste året før Mørdre kom til Acta arbeidet han som Partner i konsulentselskapet Korn/Ferry International.

hits