På vei til basecamp

Av Simen Mørdre - 12.apr.2007 @ 13:36
Hei!

Skriver en liten løypemelding på vei inn mot fjellet. Har ankommet siste overnattingsted - Tingri.

Så Mount Everest for første gang i dag, Det var veldig mektig.

image2
Her er Acta-sjef Simen Mørdre på toppen av Gasherbrum II. Nå står Mt. Everst for tur. (Foto: Bjørn Arne Evensen)

LES MER: Direkte fra Himalaya

Alt har gått etter planen til nå. Etter tre dager i Katmandu, fløy vi over til Lhasa i Tibet. Etter nye tre dager med sight seeing med mer der, er vi nå på vei med jeep inn mot base camp. Ankommer etter planen der fredag 13. april. Lang og humpete kjøretur!

Gruppen virker bra med til nå. Fem klatrere fra Sveits, Tyskland, Frankrike og Norge (meg). Senere vil ytterligere fem klatrere fra USA og Frankrike slutte seg til gruppen.

Er i basecamp til lunsj i morgen. Prøver ny kontakt derfra.

Kommentarer:
Postet av: Petter Thoresen

Hei Simen!! Rått! vi gleder oss til å følge med! Alle synes dette er kjempemoro. Men kan du legge inn noen mobilbilder på bloggen?? bilder er alltid gøy... :) God tur videre!

12.apr.2007 @ 16:48
Postet av: Ralph Høibakk

Simen, jeg skulle ha snakket med deg før avreise, ønsket deg lykke til, gitt noen gode råd (som du sikkert har fått mer enn nok av)
Jeg har noe jeg må snakke med deg om. Har dere med en satelittelefon som jeg kan nå deg på? Kan du maile meg nr og et tidspunkt jeg kan ringe deg? Alt godt, gutt, hilsen Ralph

17.apr.2007 @ 15:14

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5374441

Simen Mørdre

Simen Mørdre er administrerende direktør i Acta Holding. Han er født i 1965, og er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, der han ble uteksaminert i 1989. Han startet sin karriere i Orklas Merkevaredivisjon hvor han først arbeidet som Brand Manager i Helly Hansen, deretter som markedssjef i Stabburet og til slutt som markedsdirektør i Bakers. Han har også fått faglig påfyll på Orklas merkevareskole. Etter dette arbeidet han som markedsdirektør i Skeidar i to år før han ble tilsatt som sjef for DnB og Postbanken på Østlandet. I DnB fikk han siden ansvar for divisjonen som har ansvar for de velstående kundene. Det siste året før Mørdre kom til Acta arbeidet han som Partner i konsulentselskapet Korn/Ferry International.

hits